Ogłoszenie

WITAMY NA OFICJALNYM FORUM GILDII DEFECTED

#1 2010-11-12 00:24:24

WoodMan

Gość

Podanie do gildi

1.£ukasz 18lat
2.WoodMan 70lvl
3.Gram juz 2 lata
4.Grupa ludzi dla których nie ma granic, je¶li istnieje potrzeba niesienia sobie pomocy w razie zaistnia³ej potrzeby
5.W ostatniej gildi w której by³em by³a Gildia D303 odszed³em z niej poniewa¿ nic sie nie dzia³o lider zakoñczy³ przygodê z metin2 a reszta cz³onków  praktycznie wcale nie gra
6.Woj body 70lvl  aura m9 wir m9 szar¿a 3ku i G1 3-strone  G1
7.Mam zamiar wbiæ 75lvl+ wbic aure i wir  do G1 no i oczywi¶cie szar¿e ale to kwestia czasu hehe
8.Gra³em wojem mentalem 76lvl .Postaæ zosta³a mi skradziona w niewiadomy mi sposób
9.Jeste¶cie jedna z nielicznych gildii w której panuje tak dobra atmosfera ,, nie s³ysza³em o was ¿adnego z³ego s³owa  i chcia³bym razem dzieliæ sie przyjemno¶ci±  z gry.No i  na pewno chcia³bym siê z wami  dobrze bawiæ  i dogadyw±æ
10.Napewno mi³ego spêdzonego  czasu ,mi³ej zabawy ,zaakceptowania mnie , no i pomocy w potrzebie
11.Narazie chodzê do 3 klasy Liceum  chce dobrze napisaæ maturê potem pój¶æ na studia no i najwspanialsza chwila w ¿yciu za³o¿yæ rodzinne znale¶æ dobra i dobrze op³acaln± pracê
12.Nie mia³em przyjemno¶ci nikogo poznaæ  niestety tylko pare osób z widzenia ale mam nadzieje ¿e to siê nied³ugo zmieni

Pozdrawiam ca³a gildie
Proszê o pozytywne rozpatrzenie mojego podania

#2 2010-11-17 21:38:25

Yu

Admin

Re: Podanie do gildi

Witaj

Mi³o siê czyta takie pochwa³y. Jak zapewne wiesz gildia jest w trakcie reaktywacji, troszkê brakujê do jej poprzedniej ¶wietno¶ci. Ale mamy nadziejê wspólnymi si³ami stworzyæ co¶ lepszego nawet ni¿ poprzednio. Je¶li nie przera¿a Ciê ma³a czasem frekwencja ludzi online to zapraszamy
Jestem na tak.

http://img196.imageshack.us/img196/9963/stopka1.png

Wiedza nie jest tym samym co m±dro¶æ.

Stopka forum

RSS